Ansatte

Her er vi!

Her kan du lese litt om oss som tilbringer hverdagen i barnehagen sammen med de små.

EIERE/STYRER/VAKTMESTER

               

Barnehagen eies og drives av ekteparet Ane Cecilie og Knut Stian Myklevik . De er begge 43 år, har tre barn og er opprinnelig fra Lørenskog og Rælingen. Stian har utdannelse innen regnskap, økonomi  og ledelse fra forsvaret, og jobbet som analytiker i SAS før etableringen av barnehagen. Han er et ivrig friluftsmenneske med mye kunnskap om ville dyr og spesielt fugler. Han er en rolig, utadvendt og hyggelig person som får god kontakt med de små. Han er også den mest praktiske av oss og får unna arbeid på gården. Ane Cecilie er utdannet adjunkt og barnehagelærer, og har erfaring fra barne-og ungdomsskole før etableringen av barnehagen. I tillegg har hun befalsutdanning med sanitetsfag. Ane Cecilie er også glad i å være ute, noe som vil prege hverdagen i barnehagen. Stian vil ha sin hverdag nede med skolegruppa. Hver fjerde uke har han vakt som brannmann og fungerer da som vaktmester på gården. Ane Cecilie er styrer i barnehagen med økonomi - og pedagogisk ansvar. I tillegg jobber hun som lærer på Hoberg skole. Hun er i barnehagen hver mandag, halve tirsdag og halve torsdag

                     

Jeg heter Iren Johnsrud og jeg er pedagogisk leder på Nystua med Revungene. I tillegg er jeg styreransvarlig for det administrative i barnehagen. Jeg er 40år og samboer med Lars, og sammen har vi to gutter, Even ('06) og Petter ('10). Jeg har jobbet i Livensveen siden 2007 som pedagogisk leder på Gamlestua og fra 2017 har jeg vært pedagogisk leder på Nystua sammen med Revungene. Jeg har en fartstid i barnehager siden 2000. På fritida liker jeg å drive med kortlaging og scrapbooking og mye av tiden går til oppfølging av gutta i deres fotball og skiaktiviteter. På vinteren bruker vi ofte skiløypene på Løtenfjellet. Hjemme har vi to akvarier, kaniner og undulater.            


                                      

Jeg heter Turid Palerud Bjørnstad. Jeg er 59 år, mor til to og bestemor til fem. Jeg er gift med Alf Martin og bor 400 meter fra barnehagen.Hjemme har jeg to Gordon Settere og en liten Cocker Spaniel. De bruker vi på fuglejakt, helst i Eltdalen, hvor vi har hytte og tilbringer mye tid. Jeg har jobbet i Livensveen fra oppstart 08.08.2005. Nå er jeg barneveileder med fagbrev og tilbringer dagene med Ekornbanra.

 

Jeg heter Hege er 42 år og jobber 100% som barne- og ungdomsarbeider hos Revunga. Bor i Elverum med samboer og 3 barn Theo(6år), Adrian(17år) og Robin(19år). Fritiden går mye til å følge opp unger på skole og fritidsaktiviter, ellers liker jeg og lese og gå turer. 

 

  


     

                                     

Jeg heter Ann-Kristin Olsen og er 37 år. Jeg er samboer med Stein og vi har to barn, Markus og Silje. Jeg jobber som barne- og ungdomsarbeider på nystua sammen med revungene. På fritiden er jeg glad i å strikke og lese bøker.
              

                                           

Jeg heter Markus Johansen(28år) og jeg har flyttet til Løten med min samboer som er her i fra. Jeg kommer fra Namsos(Nord-Trøndelag). Jeg er utdannet barnehagelærer ved Dronning Mauds Minne i Trondheim. Jeg har jobbet i en friluftsbarnehage i Trondheim i 5 år  både på storbarn og småbarn. Min fritid bruker jeg til å spille fotball, være med venner og være i skog og mark.

 

 

           

Jeg heter Heidi Østerhagen, er 45 ogethalvt år og bor på småbruk i Vallset med samboer og ei datter på 19 år. Jeg begynte Livensveen i august 2011 og har før det jobbet i barnehage og skole siden jeg var ferdig utdannet førskolelærer i 1995. Jeg er ansatt i 88% stilling som pedagogisk leder for Tiurgruppa. Jeg er veldig glad i å være ute både om sommeren og vinteren. Kanopadling, fisking, fjell- og skogsturer, bading, ski og aking er morro. Og aller best blir det hvis vi brenner bål og har med noe godt å spise:-) Jeg liker å lese bøker og er glad i å reise på turer i inn- og utland.

 

 

Jeg heter Hanne og er 29 år. Jeg kommer opprinnelig fra Kristiansand, men har bodd på Hedmarken i snart ti år og er nå bosatt i Nordbygda sammen med Dan-Olav, to kattepuser og datteren vår, Runa, som går på Gamlestua. Jeg er utdannet bilmekaniker, men trives nå best i barnehagen og har jobbet i Livensveen i snart to år, som vikar både på avdeling og som kjøkkenassistent. Ved siden av å tilbringe tid med familien min på fritiden, studerer jeg deltid med mål om å bli barnehagelærer og har en ekstra glød for natur, vitenskap, teknologi og historie. 

 

 

Jeg heter Thea Solhaug, er 28år og kommer fra Gjøvik. Bor i Næroset med samboer og driver med sau. Glad i det meste av uteliv, har en gordonsetter ved navn Kaos som fungerer som gårdshund, trekkhund, jaktkompis og kosegris. Jeg er utdannet førskolelærer med vekt på natur og friluftsliv, og har nå et vikariat som pedagogisk leder på Tiurgruppa i 75% stilling.  

 

 

I tillegg har vi Bente Opsahl som står for renholdet og pynter for oss i barnehagen.


Vi har også vikarer vi ringer ved behov.

 

site.right.text