Inne- og uteplasser

Vi har mange fine oppholdsplasser i Livensveen gårdsbarnehage. Selv om de eldste barna i utgangspunktet har tilholdsted i Gamlestua, er de og å finne i bryggerhuset, på låven, i lavvoen, gapahuken eller på en av de fine turplassene våre.

 

GAMLESTUA- oppholdssted for tiurer, 5-6 åringer.

 

NYSTUA- oppholdssted for småbarnsavdelingen, Revunger (0-3 år), samt kjøkken oppe. Oppholdsted for  Bjørnunger (3-4 år), kontor og personalrom nede.

BRYGGERHUSET - ligger på tunet og er mye brukt. Her har vi grupper med formingsaktiviteter, bibliotek og spill. Her samles skolegruppa en gang i uka, og her spiser vi i mindre grupper. Vi er veldig glade i bryggerhuset vårt:) Nå har tiurgruppa laget Østeroa Handel i bryggerhuset, hvor det lekes butikk og selges mye spennende. 

LÅVEN - her spiser vi, leker i regnvær og har juleavslutning med nissegrøt og nissebesøk:) Låvebrua inviterer til aking og moro om vinteren.

 

SOMMERHUSET- her spiser barna på Gamlestua noen ganger, og da tar vi oss tid til å lese en bok, eller leke litt med gammel lego:)

GAPAHUKEN - her griller vi pølser, leker og koser oss. De minste barna har gått "langt" og er klare for turmat når de kommer fram til gapahuken. For de eldste er det greiet å komme tilbake hit og spise etter en lenger tur i skogen.

I tillegg har vi fine turplasser rett utenfor gjerdet mot skogen. Her har vi taueldorado, bukkene -bruse-bro, sansekasser og selvsagt skogens ro. Superhuken er en liten tur inn i skogen og her kan vi tilbringe lange dager.

 

 

site.right.text