Det er vår i lufta!

Publisert: 11.02.19

Sykdom, Brukkene Bruse, Løtenhallen/Basishallen, klær og karneval :)

Vi er godt i gang med det nye året og vi har desverre blitt rammet av mye sjukdom! Det har herjet høy feber, øyekatarr, hoste og diverse virusinfeksjoner. Vi begynner å stable de fleste på beina igjen og vi kan nå se fremover. 

Vi har har hatt et tema nå med "Bukkene Bruse som skulle til seters for å gjøre seg fete", et eventyr som har falt i smak hos alle barna. Vi ser masse lek med Bukkene Bruse i frileken, sangen og ikke minst med skorpa på brødskiva som plutselig blir brua til trollet. Det er gøy å se hvordan det engasjerer. 

Vi har også vært så heldige å fått lov til å være i Løtenhallen. Det var en gruglede situasjon for enkelte. Noen tørka tårer for det var litt skummelt å reise fra barnehagen sammen med oss i barnehagen. Men alt var glemt når vi kom frem til Basishallen og så hva vi kunne gjøre der!

Denne uka har vi karneval på fredag (15.februar) Vi ønsker at skumle masker og våpen blir igjen hjemme. Men vi håper på se mange store og små sjarmtroll denne dagen! 

En liten huskeregel til dere voksne! - Ta med dere våre dresser og våte votter med hjem, vi har ingen tørkemuligheter her i barnehagen, så derfor må dere ta med det hjem til tørking! 

Tilbake

site.right.text