NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER

Publisert: 08.01.18

Godt nytt år alle sammen! 

Vi har nå jobba oss igjennom en uke på det nye året og barna har etablert seg inn i hverdagen igjen. Barna etterspør mye sang og musikk noe vi voksne setter på. Vi danser og synger og har det gøy! Det er også veldig mange som etterspør bøker, noe som er populært hos mange. Nye bøker kom i hus i slutten av uke 1 og det var stor stas! 

Denne måneden skal vi ha fokus på kommunikasjon, språk og tekst. Rammeplanen sier at barna skal møte ulike språk, språkformer og dialekter gjennom rim, regler, sanger, litteratur og tekster fra samtid og fortid. Barnehagen skal bidra til at barn leker med språk, symboler og tekst og stimulere til språklig nysgjerrighet, bevissthet og utvikling. Med dette jobber vi med sanger og sangleker, ulike regler undervegs i løpet av dagen. Og vi skal i tillegg legge tilrette for at barna skal ha mulighet til å lære seg å lese bilder inn i kjente melodier.  Regner med at dette blir stor suksess.

 

Barna er veldig glad i sanger som omhandler de ulike dyra våre, samt Hakkebakkeskogen. Om dere hører noen frasser hjemme, kommer de sikkert i fra noen av disse sangene.

 

Lene, Hege, Ann-Kristin, Markus og Iren

...og Hanne og Ida som også jobber sammen med oss innimellom :)

Tilbake

site.right.text